6 april

How'dy people! 
Nu har jag hunnit landat lite i USA vimmlet. Har pratat lite med värdfamiljen och de verkar jättegulliga, tror jag kommer trivas bra därborta i värmen. 
 Annars så har det inte hänt så mycket sedan Jonathan ringde. Gått i skolan, pluggat, tränat, umgåtts med trevliga människor och tänkt på USA. Det är väldigt mycket i skolan nu, men som tur är så är det bara två veckor kvar inann det blir påsklov. Sen bara sju veckor till sommarlovet börjar. Tiden går så snabbt! Jag vill att tiden ska gå snabbt så jag får åka snart, men samtidigt vill jag inte alls att tiden ska gå snabbt så jag får åka snart. Ni andra utbytesstudenter förstår säkert vad jag menar. Jag är så spänd och glad över att få åka, men samidigt vettskrämd och orolig. Blir typ galen av alla blandade känslor. Hur som helst så får jag se till att njuta av tiden här hemma inann jag åker. För hur mycket jag än säger att jag vill komma bort härifrån, så kommer Mora ändå alltid vara hemma. 
 
Idag fyller min lilla Licci hela fem år. Den där tjejen är världes bästa lilla kanin. Kommer sakna henne så mycket, mitt lilla lyckopiller ♥
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback